Merrni me qera nje makine ne Shqiperi

Me shpejtësi dhe me efikasitet bëni rezervimin tuaj me qera ne aeroportin e Shqipërisë dhe ne zona të tjera të Shqipërisë duke përdorur motorin e rezervimit online më lart.

Kërkoni një ofertë të personalizuar

Ideale për rezervime prej 31 ditësh ose më shumë dhe kërkesave të veçanta. Kliko këtu për të plotësuar formularin dhe për të marrë një kuotë me porosi të kuotimit të makinave bazuar në nevojat tuaja.

Na kontaktoni me telefon

Për ata që kanë nevojë për një përgjigje më të menjëhershme, mund të na telefononi në 048200999. Nëse keni një kërkesë rezervimi është më mirë të përdorni motorin e rezervimit ose të kërkoni një kuotë me porosi për një përgjigje më efikase.

Orari Punes

  • E Hene            08:30-17:00
  • E Marte          08:30-17:00
  • E Merkure     08:30-17:00
  • E Entje            08:30-17:00
  • E Premte        08:30-17:00
  • E Shtune        09:00-14:00
  • E Diel               mbyllur

Contact Us

Adresa:
AFA RENT A CAR sh.p.k. Autostrada Tiranë-Durrës, Km 6 Kashar, Tiranë.
Telefon/Fax:
+35548200999/+35548200998

Merr me qira një makinë të re/të përdorur në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës
Merr me qera një makinë të re/të përdorur në zyrën qëndrore të AFA

Customer Service:
Returns and Refunds:

Contact Form

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial