SIGURIA FEMIJES

Është shumë e rëndësishme të siguroheni që fëmija juaj të udhëtojë në një përmbajtje të përshtatshme fëmijësh; prandaj ofrojmë një gamë të plotë të sediljeve të makinave për fëmijë që janë të përshtatshme për peshën dhe madhësinë e tyre dhe janë përshtatur në mënyrë të saktë në marrjen me qera të një makine. Ka shumë lloje të ndryshme në dispozicion dhe janë të ndarë në kategori, sipas peshës së fëmijëve për të cilët ata janë të përshtatshëm. Këto korrespondojnë përgjithësisht me grupmoshat e ndryshme, por është pesha e fëmijës që është më e rëndësishme kur të vendoset se çfarë lloji të ulëses së fëmijës do të përdoret.

Më poshtë mund të merrni një ide të mirë se cilat vende janë të disponueshme dhe cilat mund të jenë më të përshtatshme për fëmijën tuaj. Një rrip sigurie në vetvete nuk do të përshtatet siç duhet fëmijës suaj, derisa të jenë të paktën 135 cm (4’6 “).

SEDILJE E VECANTE PER FEMIJET TUAJ

Është shumë e rëndësishme të siguroheni që fëmija juaj të udhëtojë në një përmbajtje të përshtatshme fëmijësh; prandaj ofrojmë një gamë të plotë të sediljeve të makinave për fëmijë që janë të përshtatshme për peshën dhe madhësinë e tyre dhe janë përshtatur në mënyrë të saktë në marrjen me qera të një makine.

Vend i sigurt për foshnjet

Ulësja e pasme e fëmijës rekomandohet për foshnjat nga 1 deri në 12 muaj dhe vargjet e peshës së foshnjës prej 0 deri në 13 kg (29 lbs)

✔Çelësi i sigurisë me pesë pike me një rregullim të tërheqjes
✔Mbushje ekstra për të mbrojtur shpinat e brishta të foshnjave të reja
✔Bazë lakuar për lëkundje ose ushqim
✔Instalimi i rripit të sigurisë në tre pika
✔Dërrasë me shumë pozicione
✔Mbështetës i mbushur me kokë dhe jastëk integrale për një pozicion më të natyrshëm të gjumit
✔Padat e kraharorit për rehati të fëmijës
✔Mbrojtja e ndikimit anësor me krahun e krahut të thellë të butë

Vend i sigurt për fëmijët

Vend i sigurtë për përballimin e sigurisë rekomandohet për një fëmijë prej 9 muaj deri në 4 vjet dhe një gamë peshe fëmijësh prej 9-18 kg (20-40 lbs)

✔ Çelësi i sigurisë me pesë pike me një rregullim të tërheqjes
✔ Sistemi unik i kontrollit të katranit zvogëlon lëvizjen përpara të fëmijës brenda ulëses
✔ Pozicionet me shumë shtresa – vendi përshtatet pa e shqetësuar fëmijën tuaj
✔ Baza e hollë për një përshtatje më të mirë në vetura me vende të skalitur
✔ Rrip sigurimi me tre pike ose rripin e rripit me dy pika
✔ Mbrojtja e ndikimit anësor me krahë të krahut thellë të butë
✔ Pads gjoks Performance
✔ Mekanizmi i bllokimit të rripave me pranverë lejon instalimin e lehtë
✔ Mbajtësit e shporetit e bëjnë të lehtë për të marrë fëmijën tuaj brenda dhe jashtë vendit

Sedilje fëmijësh me mbështetje të lartë

Vend i orientuar nga përpara është i rekomanduar për një fëmijë të moshës 4 deri 6 vjeç që është nën 135cms (4’6 “) në lartësi dhe varg peshë prej 15-36 kg (33-79 lbs)

Jastëk përforcues

Karrige e përparme e rekomanduar për fëmijët e moshës 4 deri në 11 vjeç që janë nën 135 cm (4’6 “) në lartësi dhe varg peshë prej 18 – 36 kg (39-79 lbs)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial