NAVIGIMI GPS

Navigatorët GPS: Një njësi portative e lundrimit GPS lehtë për t’u përdorur për udhëtime në të gjithë Shqipërin, duke përfshirë Rrugët Kombëtare, autostradat, rrugët e vendit, rrugët e brendshme të qytetit si dhe fshatra. Ajo përmban routing automatike, udhëzime zanore, look-up adresa, dhe ekran hartë. Këto njësi mund t’ju ndihmojnë të shfrytëzoni sa më shumë kohën tuaj, nëse jeni duke udhëtuar për biznes apo kënaqësi, ju do të arrini aty ku duhet të jeni më i shpejtë, më i lirë, më i lehtë dhe më i sigurt.

Hartat e letrës po bëhen shumë shpejt një gjë e së kaluarës për shumë njerëz. Ne e ofrojmë këtë pajisje me një kosto të përballueshme për të ndihmuar në promovimin e udhëtimit të sigurt dhe efikas. Komoditeti dhe efikasiteti i sistemeve moderne të navigimit GPS i bëjnë ato një shtojcë imponuese kur merrni me qira një makinë dhe udhëtoni në të gjithë Shqipërinë. Njësia ka një ekran të thjeshtë me prekje të ngjyrave me anë të llogaritjes automatike të rrugës për çdo destinacion. Ju thjesht prekni ekranin e ngjyrave për të hyrë në një destinacion dhe GPS ju merr atje me harta 3D dhe zëra drejtues dhe udhëzime vizuale. Madje thuaj emrin e daljeve dhe rrugëve, kështu që ju mund t’i mbani sytë në rrugë derisa jeni duke vozitur, ndërsa dëgjoni drejtimet. Zgjidhni destinacionin tuaj nga një listë e programuar paraprakisht. Përfshin harta të rrugëve, një bazë të dhënash për interesat (POIs) me hotele dhe banesa, restorante për ushqim dhe pije, ndërtesa qeveritare dhe komunale, vende arkeologjike, atraksione, pikat e stacioneve të benzinës, ATM, spitale, AFA Rent a Car Tirana Albania zyra dhe destinacione të tjera të udhëtimit popullor. Këto njësi gjithashtu do t’ju këshillojnë në kufizimet e shpejtësisë lokale dhe do t’ju tërheqin vërejtjen kur po shkoni shumë shpejt ose kur vjen një kurth shpejtësie, duke ju kursyer nga shpenzimet e gjobave të papritura.

Zëri i qartë bën, drejtimi vizual dhe ndërfaqja janë në parazgjedhje në gjuhën angleze ose në atë shqiptare. Me kërkesë mund të sigurojmë gjithashtu njësi GPS me një përzgjedhje të gjuhëve më shumë. Ngasni me besim, pa marrë parasysh se ku jeni. Asnjëherë më shumë me harta, duke gjuajtur për shenja rruge ose duke kërkuar udhëzime. Shkoni në rrugën tuaj drejt destinacionit tuaj me lehtësi, duke shijuar udhëtimin, me siguri dhe efikasitet. Tani ju jeni vetëm disa taps ekran larg nga kudo!

Shtimi i një GPS në makinën tuaj të ardhshme me qira mund të marrë shqetësim jashtë për të arritur atje kështu që ju mund të relaksoheni dhe të shijoni udhëtimin. Për të kërkuar një njësi GPS mund ta bëni këtë kur rezervoni makinën tuaj me qira për rezervimin tuaj në fazën e kuotës kur bëni rezervimin tuaj.

Gëzoni këto përfitime me navigimin me GPS :

✔ Është e thjeshtë, e lehtë dhe e përballueshme!
✔ E vogël dhe e lëvizshme
✔ Ofron thirrje vokale dhe vizuale
✔ Drejtime audio-kthyese
✔ Kërko sipas adresës ose kategorisë
✔ Një dobi e “favoriteve” ju lejon të shkarkoni guidat e parkut kombëtar, udhëzimet e qytetit dhe më shumë.
✔ Ruan adresat tuaja për udhëtime të kthimit dhe për kthimin e lehtë të makinave
✔ Baza e të dhënave të kamerave të shpejtësisë
✔ Gjeni lehtë ushqimin, strehimin dhe çdo destinacion tjetër
✔ Modifikoni menjëherë udhëzimet nëse udhëtarët ndryshojnë planet e tyre
ose bëni një kthesë të gabuar
✔ Baza e të dhënave GPS përmban pika interesi, përfshirë hotelet,
restorante, stacione karburanti, ATM dhe tërheqjet.
✔ Easily find food, lodging, and any other destinations
✔ Merrni alarme për lidhjet e trafikut dhe ndërtimin e rrugës
✔ Llogaritjen e shpejtë dhe të saktë të rrugës
✔ Mundësitë e shumë gjuhëve

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial